Gratis informatieavond over essentiële oliën 26 juli 2018

Wil je weten hoe je op een natuurlijke manier je gezondheid kunt ondersteunen en versterken?
Kom dan naar een informatie workshop van DoTerra!

Voor wie?
Mensen die hun gezondheid op een natuurlijke manier willen ondersteunen. De oliën kunnen ook toegepast worden bij baby’s, kinderen, zwangeren en dieren. Veel HSP’ers hebben er ook baat bij. Mensen van alle leeftijden zijn welkom.

Voor welke klachten?
Bij lichamelijke en geestelijke klachten. Allergieën, astma, stress, griep, pijnlijke spieren/gewrichten, hormonen, concentratie, spanningshoofdpijn, ADD/ADHD, en nog veel meer…

Wat kan je van de workshop verwachten?
Tijdens de workshop worden er 10 oliën besproken. Deze vormen bij elkaar een ideaal EHBO pakket wat in ieder huis gebruikt kan worden om minimaal 75% van alle dagelijkse klachten en ongemakken te behandelen.

Je krijgt uitleg over hoe en wanneer je de essentiële oliën in kunt zetten. Uiteraard mag je alle oliën ruiken, smeren en uitproberen.

Na de workshop ben je in staat met deze oliën op een verantwoorde en natuurlijke manier de gezondheid en emotionele rust van jezelf en je dierbaren te ondersteunen of terug te winnen.

En verder?
– Heerlijke geuren
– Heel veel info
– Advies op maat
– En vooral veel gezelligheid!

Kosten
Geen, deze avond is gratis. Er is een mogelijkheid om één of meerdere oliën aan te schaffen na afloop van de workshop. Dit is echter niet verplicht!

Team
Workshop: Hellen Vennix, natuurgeneeskundige en eigenaar van Oilmania.
Organisatie: Susanne Schouten

Datum en tijd
26 juli 2018 19.30u – 21.30u

Locatie
Hoefplan in Alkmaar. Adresgegevens volgen na aanmelding.

Meer info of aanmelden?
Neem contact op met Susanne. Dit kan door te mailen naar info@hspsamen.com