HSP meeting 3 mei 2019

Jaaa, het is eindelijk zover: er komt weer een HSP meeting aan. Wil jij andere HSP’ers ontmoeten, herkenning vinden, tips en ervaringen uitwisselen en misschien wel nieuwe vrienden maken? Dan is dit echt wat voor jou. Het gaat zo leuk worden, dat voel ik nu al!😇

Je mag veel gezelligheid, openheid, en verbinding verwachten. Ik wil graag meegeven dat hoogsensitiviteit een kracht is. Dit betekent natuurlijk niet dat kwetsbaarheden, gevoelens of dingen die je lastig vind niet gedeeld mogen worden. Daarin kunnen we elkaar juist tips geven.

 

PROGRAMMA

14.45u – 15u: Inloop, plekje uitkiezen en iedereen krijgt koffie of thee aangeboden.

Susanne start met een praatje over HSP Samen en haar eigen verhaal.

Dan gaan we een rondje delen; iedereen stelt zich voor en deelt wat hij of zij wilt vertellen over zichzelf en hoogsensitiviteit.

Het thema van deze bijeenkomst is HSP & RELATIES MET ANDEREN. Hoe zorg je dat je energie krijgt van de mensen waar je mee om gaat? En hoe haal je het meeste plezier uit relaties en vriendschappen? Susanne zal hier wat over vertellen.

Daarna gaan we met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Delen, herkenning vinden, tips geven en ontvangen zijn de speerpunten. Diepgang én gezelligheid met andere HSP’ers! Je zult merken dat het heel fijn is om gelijkgestemden te ontmoeten en dat je veel van elkaar kunt leren.

Rond 16.30u luiden we samen het weekend in en proosten we met een (alcoholvrije) borrel en is er tijd om na te praten! Er is alcoholvrije rosé en alcoholvrij bier is, wil je wat anders dan graag zelf even meenemen.

 

PRAKTISCHE INFO

Datum en tijd: vrijdag 3 mei 2019 van 15 tot 17 uur (inloop vanaf 14.45 uur)

Locatie: Edisonweg 7E 1821 BN Alkmaar, boven de UPstore. Dit is de plek van @wijdoendit. De locatie is goed te bereiken met OV (met de bus vanaf station Alkmaar) en voor als je met de auto komt: je kan gratis parkeren.

Doelgroep: zowel mannen als vrouwen zijn welkom. Leeftijd 18 tot 35 jaar.

Aantal plekken: acht. Al van meerdere mensen gehoord dat ze willen komen dus wees er snel bij!❤️

Ticket: 7,50

Vragen of opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@hspsamen.com