Over Susanne

Mijn naam is Susanne, ik ben 25 jaar en ik ben een HSP (High Sensitive Person).

Lang zag ik mijn hoogsensitiviteit als last. Tweeënhalf jaar terug ben ik helemaal vastgelopen in mijn leven. Ik was depressief, had last van angststoornissen en wist niet meer hoe ik eruit kon komen. Ik begreep er helemaal niks van. Ik wist toen nog niet dat ik hoogsensitief ben en kreeg lang niet de juiste hulp vanuit het reguliere circuit. Inmiddels heb ik een intensief coachingstraject gevolgd bij een HSP coach waarin ik zoveel over mezelf heb geleerd. Ik zie mijn hoogsensitiviteit nu juist als mijn mooiste eigenschap. Blij worden van kleine dingen en intens kunnen genieten van bijvoorbeeld muziek en de natuur. Andere mensen feiloos kunnen aanvoelen en hen zo tot steun en hulp zijn. Mijn hoogsensitiviteit is een kracht!

Positiviteit, goede gesprekken en lachen zijn belangrijk voor mij. Ik ga graag wandelen, schrijven en of een terrasje pakken. Zo nu en dan een feestje vind ik leuk. Dit komt sporadisch voor omdat ik de rusttijd er niet altijd voor over heb.

Dingen ondernemen met vrienden en familie vind ik leuk. Alleen op pad gaan, doe ik ook graag. Soms omdat ik tot rust wil komen, soms om mezelf uit te dagen voor het onbekende. Zelfontwikkeling geeft mij zelfvertrouwen.

In de natuur zijn vind ik heel fijn. Het strand is mijn favoriete plek, ik ben er dan ook regelmatig te vinden.

Meer weten over mij en de reis naar mijn echte ik? Check mijn blogs!

 

Susanne op het strand