Recensies

Recensie bijeenkomst, Jos (30): De ontmoetingsbijeenkomst heb ik als zeer prettig ervaren. Het was goed georganiseerd en ik kon mijn punten goed maken. De avond ging anders als ik verwacht had. Het was veel vrolijker en positiever. Het was een avond waar de nadruk lag op het positiever. Dat was een verschil met sommige gespreksgroepen die ik bij de GGZ had. Ik vind het dus fijn dat er een vrolijke en positieve vibe om heen zat. Susanne heeft het allemaal prima geleid. Het heeft me een leuke en interessante avond op geleverd.

 

Recensie bijeenkomst, Anoniem (28): Zaterdag was ik aanwezig bij de eerste HSP bijeenkomst. Ik vond het erg spannend en de eerste keer kijk ik altijd nog erg de kat uit de boom, omdat ik aan de mensen om mij heen en omgeving moet wennen. Susanne en de andere aanwezigen betrokken mij evengoed bij het gesprek. Wat erg fijn was en ik mij niet alleen voelde. De groep was gemengd met jongens en meiden, dit had als voordeel dat beiden toch soms op een andere manier ergens tegenaan kijken. Het was een gezellige avond, waar iedereen gewoon zichzelf kon zijn. Ik hoopte van tevoren op een leuke, gezellige avond waar ik nieuwe mensen zou leren kennen om af en toe leuke activiteiten mee te ondernemen. Voor mijn gevoel is dat zeker wel gelukt. Als er weer een avond wordt georganiseerd wil ik er zeker weer graag bij zijn, want het voelde erg goed om bij Susanne gelijkgestemden te ontmoeten.

 

Recensie koffieuurtje, Marliek (48): Susanne en ik hebben elkaar ontmoet tijdens het koffie uurtje. Wat fijn was de her- en erkenning van het hsp zijn! Begrepen worden en niks uit te hoeven leggen omdat er zoveel overeenkomsten zijn, zoals bijv. leeglopen bij winkelen, lawaai, veel mensen bij elkaar, werkdruk. Alleen willen zijn na overprikkeling om weer tot jezelf te komen. Susanne is al heel bewust van wat wel/niet bij hsp past en wat voor leefwijze daarbij hoort. Knap Susan! Ik wens je nog vele koffie uurtjes, echt een aanrader!